onsdag, mars 31, 2010

Mer påske

Jeg hadde trodd at jeg skulle få blogget kjempemye nå som jeg hadde tatt fri fra de fleste hverdagslige gjøremål, men der tok jeg visst feil. Vi har fartet både hit og dit og har i tillegg vært innom minst tre forskjellige matbutikker, noen av dem opptil flere ganger, for å få tak i alt man må ha i hus for i det hele tatt å ha sjanse til å overleve nesten en uke uten åpne butikker. Vi sulter nok ikke. Vi behøver ikke leve på vann og brød heller, for nå er kjøkkenet fullt av godsaker.

Når det er fri, ferie, så ønsker iallfall jeg å spise litt ekstra god mat, og jeg vil gjerne prøve meg på noe jeg ikke har prøvd før, rett og slett kose meg med kokkelering. Men så skal vi jo på hytta. Og når man har tre små gassbluss og et skap med gamle kasseroller så begrenser mulighetene seg ganske kraftig. Jeg har likevel tro på at vi skal klare å trylle fram noe godt til helgen.

Enn så lenge er vi hjemme, og kjøkkenbordet har hatt en liten makeover siden forrige helg. Småtuppene har kommet fram, og jeg har små påskeliljer på bordet. I vinduskarmen står hanefar og passer på påskekrimmen.


Det lyser så fint på påskeliljene.


Og tuppene ser ut som at de gjør de det er aller best til: De kakler og skravler ivei.


På den gamle melkista har jeg samlet påskeeggene (dvs, jeg samler stadig påskeeggene, noen vil nemlig gjerne ha dem andre steder. Såsom i fanget foran tv. Neineinei, sier mor.).


Høner fra Sia, tror jeg, kjøpt for "mange herrens" år siden. Iallfall minst 5. På hyggelig påskebesøk på mandag fikk barna malt påskeegg, så vi har to av årets produksjon på grenene.

4 kommentarer:

Anita S Home and Wine sa...

koselig påskepynt du viser -
påskehilsen fra anita s

Anonym sa...

Koselige bilder nyt påskedagene videre

linsky sa...

Skravlehønene var kjempesøte!!

sylvia sa...

nydelige bilder,
ikke bestandig tiden strekker til,
klem fra sylvia