søndag, mars 07, 2010

Søndag morgen

En av de store fordelene med å ta videreutdanning etter at man er godt etablert i arbeidslivet er at man etterhvert får bedre lønn og flere spennende arbeidsoppgaver. En av de store ulempene er at man må lese, forstå og skrive semesteroppgaver istedenfor å dra på hytta, gå på ski, sy, og gjøre andre morsomme ting. Vel, nå er det søndag morgen og jeg sitter allerede klar foran bunker med bøker og papirer, og et worddokument som er klart til å ta imot flere Viktige Ord.

På badet kom jeg over en stor gruppe på klassetur, tenk så heldige disse årgangslekene er som får dra på klassetur, til hest! Jeg hadde mye heller gjort det enn å sitte med disse ordene altså. Det ser ut til at lærerne har ganske god kontroll på gruppen sin også, ikke verst. Klasseledelse er jo sånn i vinden om dagen, disse her ser ut til å ha teken på det. Regissørene kunne informere meg om at det er fridag, det er derfor de er på klassetur, og etter hva jeg kunne se så skal de overnatte ute i det fri, på en håndduk på stolen på badet.

Playmolekene over er delvis mine, delvis mannen sine, og er minst like populære nå som for, tja, noen år siden.


Denne kaffen ser virkelig ikke god ut, men kaffetørsten var så påtrengende at jeg ikke tok meg tid til å prøve å få til et bedre bilde. Kaffen ER god altså, og hjelper meg med å komme i gang, forhåpentligvis. Ekstra god kaffe på en søndag, laget på ordentlig vis.

Hva skal du gjøre i dag?