mandag, mars 15, 2010

Mandagstema - fortid


Her er mitt bidrag til denne ukens mandagstema. Bildet tok jeg i går søndag. Jeg hadde egentlig tenkt at det skulle illustrere stemningen her hjemme i går, men det fungerer like fint til mandagstema. Innimellom riving og bygging av vegger i stua i helgen bygget vi lego og hørte på gamle barneplater fra mannens barndomshjem. Ungene synes jo vi er eldgamle, så noe fra mammas og pappas barndom hører virkelig fortiden til. Man kan jo ikke helt se bort fra at det tilogmed fantes dinosaurer på den tiden.

Ugla er den jeg sydde til minstemann for en tid siden.

Jeg klarer ikke helt å følge opp mandagstema slik jeg har lyst til. Jeg merker meg temaet på mandag men plutselig har det blitt torsdag før jeg rekker å summe meg og når det er blitt søndag ettermiddag sånn helt uten at jeg har merket det synes jeg nesten det er for sent å blogge mandagstema for da kommer det jo straks et nytt, og sånn går det uke etter uke. Men intensjonene, se de er det ingenting i veien med. Ha en fin uke!Vil du se flere tolkninger av denne ukens mandagstema så finner du det her.

11 kommentarer:

Malys krok sa...

He he... jada dinosaurene var nok der på den tiden, men gamle plater er fint å lytte til. Og det som skjedde i går er jo også fortid!
-Margit-

Mona sa...

Det ser i alla fall ut att vara vinylskivor och inte gamla stenkakor (78-varvare). Jag har kvar alla mina gamla, fastän jag sällan lyssnar på dem. Det är en helt annan känsla att stå med en gammaldags vinylskiva i handen och omslagen är så mycket finare.

Pialotta sa...

Men du det där är väl kul.. så har vi oxså festat till det ibland med den gamla musiken och Vinylen:) Jag är så glad att jag har sparat de gamla plattorna, minnen från förr som aldrig kommer tillbaka.

Turid sa...

Lp-plater er jo historie, men tiptop moderne igjen. Så akkurat et innslag på tv'n om en platebutikk som kun selger Lp-plater, det er det de unge vil ha :-)

Et koselig innlegg, og den ugla har jo en skikkelig personlighet :-)

linsky sa...

Haha, morsomt!

Randi's Tanker sa...

ALLE foreldre hører fortiden til, uansett alder! *Ler*

Anonym sa...

Ja, vi levde helt klart på dinosaurenes tid, ganske så forhistorisk er vi iallefall:o) Artig løsning fra deg!

Anne-Lise sa...

He he husker den (for)tiden der ja, er glad vi har andre måter å høre på musikk på nå:-). Flott tolket!

Petunia sa...

Hihi! Da vi på hytte kom dragende frem med noen LP'er fra 70 og 80 tallet, lurte ungene på hvilke store CD'er det var!!!
Men musikken likte de og mye av det hadde de hørt også!
Herlig innlegg fra deg:)

Bea sa...

hihi Bra tolkning!

I følge Jonas(min sønn) er jeg født i en annen tidsalder...

Men på musikk fronten hører han nå på Metallica osv.. Så jeg kan jo ikke være helt bak mål!

Det er ikke bestandig dagene strekker til her eller. Men blogging skal jo være gøy og ikke noe man MÅ gjøre.

klem

Melusine sa...

Intensjonene er gode, ja og jeg synes du har gjort et godt mandagstema :)