torsdag, april 01, 2010

Torsdag


Og hva bruker man så påsken til i det lange hvite huset? I dag har man bakt, stekt kjøttkaker, og hatt hyggelig besøk.


Nok en gang er det Kasparas herlige vaniljesnipper som er blitt produsert, i dag fikk noen en liten teskje bringebærsyltetøy sammen med vaniljekremen. Slettes ikke dumt, bare så dere vet det. Ettersom det er påske hadde jeg litt gul konditorfarge i glasuren, det ble så gult og lekkert at. :)


Jeg var innom Kid for å kjøpe noe nytt sengetøy til hytta en dag tidligere i uka, og da ble dette gule vinglasset med meg hjem. Jeg tenkte det ville gjøre seg utmerket som lysglass.


Stuebordet med nok en av de mange påskedukene jeg har nevnt før, de som ble kjøpt til å matche kjøkkengardinene jeg en gang hadde.


Ingen påske uten tulipaner. Disse var det minstemann som valgte ut for meg, "for rosa er jo yndlingsfargen din mamma!". Det var kanskje å ta litt hardt i, men jeg er svak for rosa, jeg innrømmer det.


Og disse var jo nydelige da, så han gjorde et godt valg, sønnen.

Så langt har vi vært hjemme i påsken, og skiene har ikke vært ofret en tanke. Men snart drar vi på hytta, og da blir det tradisjonell hyttepåske med alt som hører til. :)

2 kommentarer:

Brit sa...

Disse vaniljesnippene så veldig fristende ut:) Ellers var det deilg påskestemning i innlegget nedenfor:) Fortsatt god påske til deg:)

Huset på Planen sa...

Dette så veldig godt ut! Nam.