søndag, april 11, 2010

Blomster på bordet

Jeg skulle egentlig kjøpe tulipaner på Obs! Men på Obs! hadde de bare gule tulipaner, og ettersom gult havner temmelig langt nede på favorittfargelista mi (tøys, gult er så fjernt fra å komme på den lista som det bare går an) og det allerede er flere dager siden påska er over, så var det helt uaktuelt å kjøpe gule tulipaner. Jeg kjøpte brød, melk og egg (vel, ikke akkurat det og ikke bare det heller, men kjedelige matvarer var det iallfall) og gikk til nærmeste blomsterhandel. Der hadde de tulipaner i mange nydelige farger, men så falt øynene mine på disse her og jeg var solgt. Ærlig talt, jeg får tårer i øynene hver vår når jeg får øye på de første kirsebærblomstene, så hvordan skulle jeg kunne motstå disse?

Jeg fikk mer enn en gren da, de andre står i stua og blomstrer litt mer for hver dag, og snart skal jeg ta bilder av dem også. Rosemandel, heter disse grenene, jeg måtte jo spørre.
4 kommentarer:

Åpent hus sa...

Nydelige!
gule tulipaner er ikke min favoritt heller.
denne helga er de lys lilla hos oss!
god helg til deg!
Hilsen Åpent hus

Pusterommet sa...

Gult er definitivt ikke kult, nei. Her står det en bukett røde tulipaner på spisebordet.

Det er en nydelig kvist du har der, og den minner meg på at morelltreet vårt kommer til å blomstre ganske snart. Og at jeg må huske å få på nettet i år, sånn at ikke skjærene spiser opp alle morellene i år også... ;p

Auuud sa...

Åhh!! De var nydelige!! Ønsker deg en god helg

Sulvis sa...

Håper dagene behandler deg fint, og at du snart får tid til å blogge igjen. :)