søndag, april 11, 2010

Barn

De er så herlige. De plukker blomster, bare til meg. Verdens beste vårtegn! Og jeg finner fram eggeglass som seg hør og bør, og setter dem på hedersplassen i vinduskarmen. Det er den eneste gangen i året at eggeglassene brukes her i huset. Av de mørkeblå har vi 8, og de er så store at de kan umulig være laget for hønseegg. Av de andre har vi to, og fordi de er de eneste som faktisk har passe størrelse til normale egg har de overlevd alle mine oppryddingsaksjoner.

At det bor barn i det lange hvite huset ser vi andre steder også. Lysestaker er for eksempel utmerket lagringsplass for ekstradeler til romskip/politifolk/troll/racerbilkjørere, eller var det kanskje noen som bodde i lysestakene mine? Lekeheltene var iallfall indignert da jeg fjernet lageret og satte lysestakene et annet sted. Makan!

1 kommentar:

HildeSol sa...

Små blomsterplukkere er jo så søte. Det kom en liten førsteklassegutt til meg på jobben en gang (nei, ikke denne jobben...) med hånden full av nyplukket hestehov og sa "Disse er til deg" -hvordan kan man la være å smelte fullstendig... :)