søndag, april 11, 2010

Gammelt skrot

Ja, for noen er det vel det. Da mannen hjalp til med å rive et hus i fjor på denne tida ble vi invitert til å forsyne oss med det vi ville ha av det som sto igjen. Vi tok bordkledningen, en kasserolle og kjøkkeninnredningen. Kjøkkeninnredningen ble satt opp i kjelleren hvor den brukes til oppbevaring, mens denne lille skuffehyllen ble liggende og slenge. Slik lå den lenge, helt til jeg fikk det for meg at jeg skulle ta den fram og vaske den nå i helgen. Som tenkt så gjort (jeg hadde såklart tusen andre og mer viktige ting å gjøre, det var nok derfor iveren kom over meg), selv om jeg ikke hadde helt klart for meg hvor jeg skulle gjøre av den. Foreløpig står den på kjøkkenbenken, men jeg har vært framme med målebåndet og det kunne avsløre at hylla er AKKURAT like bred som de to hyllene som står stablet oppå hverandre (det ser penere ut enn det kan høres ut som) i sykroken min. Jeg har derfor en mistanke om at den vil gjøre seg veldig godt mellom dem.

Men ettersom jeg har fylt skuffene med te, gummistrikk, muffinsformer og forskjellig annet, og stablet toppen full av norgesglass og andre ting som er kjekke å ha lett tilgjengelig, så blir det nok ikke sysaker i disse skuffene på en stund.
Ikke før neste gang jeg har tusen viktige ting jeg heller burde gjort. ;)

Jeg slenger på en ny etikett som jeg kaller "gammelt skrot", for veldig mye av det vi har rundt oss til daglig er nettopp det, det har iallfall vært det for andre på et eller annet tidspunkt. Hei, huset vårt skulle jo egentlig rives vinteren før vi fikk kloa i det (tusen takk, tidligere eier, for at du var syk den høsten), det var gammelt skrot det og.

3 kommentarer:

HildeSol sa...

Skikkelig retro :) De ser jo ut til være særdeles velegnet til alle de tusen småting man har i en sykrok.

linsky sa...

Jeg synes den hylla var kjempefin på kjøkkenbenken!! Også passet den så godt til espresso-kanna di. :)

Mildred sa...

Akkurat en slik hylle ønsker jeg meg til sytingene mine. Jeg vet bestemor har en, kanskje jeg må ta en telefon en dag ;)