torsdag, august 05, 2010

Venninneveske
I dag var vi invitert hjem til en venninne av meg og hennes familie. Hun har nettopp fylt år, og det har nesten blitt tradisjon at vi kommer for å hjelpe til med kakerestene. Jeg ville så gjerne ha med noe til jubilanten, så i dag hadde jeg endelig god unnskyldning for å la alt fornuftig ligge til fordel for symaskinen. Jeg lot meg inspirere av vesker jeg har sydd før, vesker jeg har sett på nett, fant fram det ene og det andre og sydde ivei.


Her er forsiden, flankert av mine nye solbriller (med styrke, hvilken revolusjon!) og et favorittsmykke. Stykket med striper og hjerte er en lomme, kanskje til mobilen?


På baksiden har jeg latt meg inspirere av dottie angel og Kaspara. Den heklede rosetten var opprinnelig tiltenkt stivelse og en plass på juletreet, men kom aldri så langt. Nå fikk den plass på ei veske istedenfor.

 

Fargene på veska passer perfekt sammen med favorittsmykket mitt, synes dere ikke? Enkel innpakking. En liten gavelapp og en god lengde silkebånd.

Jeg legger til min forskrekkelse merke til at jeg straks har passert 10 000 besøkende. Det er jo ingenting i bloggeverdenen, jeg vet, men det er nå likevel en milepæl for meg, så jeg burde kanskje hatt et lotteri, jeg som "alle andre"? 


4 kommentarer:

Sulvis sa...

Veldig fin venninneveske! Gid Sulvis var så flink å sy som deg! Tipper mottaker ble glad!

Mildred sa...

Så fin veske!

Og lotteri er alltid gøy!

mimmi-leone sa...

Det var en nydelig veske, jeg blir så inspirert når jeg ser slike ting.

Her hjemme står symaskinen og en mengde stoffer fremme, men så var det tiden da!


Ønsker deg en fin dag!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Prinsesse Vil Ikke sa...

Du er så flink til å sy; skikkelig kreativ. Tipper venninnen din ble glad for den.