Man tager:
250g hvetemel
125g smør
125g suker
1 egg
1ts bakepulver
Smøret smuldres i melet og sukker, bakepulver og egget tilsettes. Det hele knas sammen og formen kles med ca 2/3 av deigen.
1/2-3/4 liter rabarbra i biter
2 dl sukker
1 ss potetmel
(2 ts vaniljesukker)
Skjær rabarbraen i 2 cm store biter og bland med sukker og potetmel (jeg klarte ikke motstå fristelsen, men måtte ha oppi litt vaniljesukker også). Fordel oppå kakebunnen.
Etter at jeg flyttet rabarbraplanten min ser jeg at nye blader er på vei opp, så nå håper jeg at jeg kan få to avlinger og dermed to paier i år, og at planten vil trives så godt på det nye stedet at den bugner i kommende år.
1 kommentar:
Det så farlig godt ut...nam!
Takk for tips til kakeoppskrift.
Hilsen fra Mimmi-Leone
Legg inn en kommentar