mandag, januar 18, 2010

Strikkejakke

Prosjektet jeg hintet om for noen dager siden er ferdig.

Da jeg var hos mamma forrige helg lurte hun på om jeg kunne være interessert i en strikkejakke hun hadde liggende. Jeg elsker hjemmestrikk og ullklær især, så det var ikke nei i min munn. Fram dro hun en 20 år gammel jakke, nesten ikke brukt fordi ermene ble så altfor lange.

Jeg tok med meg jakken hjem, rekket opp, og strikket nye vrangborder og vips! var ermene akkurat passe lange til meg.Jakken er strikket med friske og ganske utradisjonelle farger, men jeg synes de fungerer fint jeg. Kanskje fordi bunnfargen roer ned helhetsinntrykket?
Meg med jakken på, et dårlig speilbilde. Vanligvis bruker jeg mer nøytrale farger under en så fargesprek jakke, men når jeg er hjemme og blir litt frossen drar jeg på meg første og beste ulljakke uten hensyn til fargekoordinasjon.

2 kommentarer:

Mildred sa...

Så fin den var!

Prinsesse Vil Ikke sa...

For en kjempefin jakke! Jeg blir litt småmisunnelig, for det er deilig å kunne ta på seg en jakke når det er småkaldt inne. Her har vi ikke det problemet, for huset er så godt isolert at vi knapt trenger å ha på mer enn en liten panelovn for å varme opp hele etasjen.