mandag, januar 18, 2010

Kommentarer og julegave

Denne uken skal jeg virkelig forsøke å legge igjen flere kommentarer. Jeg er jo så glad i de kommentarene jeg får selv, så det kan jo hende noen blir glade for å se at jeg har kommentert hos dem og?

Så langt i dag synes jeg at jeg har vært ganske flink, men så har jeg uvanlig god tid også. I det lange hvite huset sitter nemlig barn i pysjamas og ser på Dora the Explorer i beste barnehagetid. Sånn er det når man får vannkopper i hus.

Jeg jobber litt, gjør litt husarbeid, knipser noen bilder, og gleder meg til i ettermiddag og i morgen. Fruen i huset skal nemlig på vift og kanskje får hun med seg noe spennende i veska på veien?

Og kan jeg vise fram en julegave?


Som så mange andre fikk vi slike krus fra Åhlens i julegave. De går fint sammen med det helt enkle penserviset vårt, Saturn fra Porsgrund. Det har dessverre gått ut fra sortimentet, men Obs! hadde frokosttallerkner så da var jeg rask til å dra kortet, det var nemlig noe vi manglet. Nå har vi fint vinterlig frokostservise, det gjelder bare å huske at man skal bruke det.

2 kommentarer:

Aase sa...

Jeg ender stort sett alltid opp med det samme, så jeg har bare et service. *ler* Men jeg har alsidige krus til te og kaffe.

Og damen hos meg er kjøpt på salg på PerfectHome for noen år siden. Tror ikke de er i sortimentet nå.

helenes hus sa...

Jeg er stikk motsatt av Aase, så jeg har litt fra hvert prestegjeld i hyller og skap hjemme hos meg. ;)
Jeg er enig med deg i det du skriver om å kommentere. Det er så stas å få kommentarer i bloggen, og ergo har jeg også bestemt meg for å skrive mer hos andre. Jeg har forresten lagt en utfordring til deg i bloggen min. :)