tirsdag, januar 26, 2010

I helgen snudde vi kjøkkenbordet, vi hadde middagsgjester nemlig. Vi laget jo vårruller, som jeg nevnte da jeg viste fram mine et foto i timen-bilder på lørdag.

Som regel når vi snur kjøkkenbordet på tvers så blir det stående slik en stund. Helt til vi blir lei av å gå rundt det. I kveld har det blitt brukt til lekselesing og fargelegging. En liten profil har sneket seg med på bildet, det var ikke meningen, men det var det beste bildet jeg hadde.

Fargeblyantene oppbevares i en gammel kakeboks, som egentlig er en gammel sardinboks, tror jeg? Mamma hadde alltid goro i denne, men så sluttet hun med gorostekinga og boksen var ikke helt tett lenger, så da havnet den hos oss, hvor den altså ble full av fargeblyanter.


Jeg har alltid syntes denne boksen var så fin.

Etter jul var kjøleskapet fullt av melk som var nær gått ut på dato. Da laget jeg vaffelrøre som jeg frøs i melkekartongene. Kjempepraktisk å finne i fryseren.


Iallfall hvis man husker å ta ut røra tidsnok. Jeg måtte helle det hele over i en bolle og røre ut den siste klumpen, se bare på bildet under. Går ikke an å steke sånt!


Det ble ca 10 plater av en liter røre, god kveldsmat til mor og de to små i tillegg til en stabel til han som kommer hjem fra jobb senere i kveld.
Når vi er bare tre liker vi å sitte på enden av bordet. På den måten er det ingen som må sitte alene på den ene siden.

Jeg har ganske mange etiketter. Nå slengte jeg på en ny, nemlig "mat". "på kjøkkenet" har favnet alt som har hatt med kjøkkenet å gjøre, og det ble litt mye.

Bildene er, som vanlig, tatt av undertegnede.

2 kommentarer:

Aase sa...

Sånn boks har mamma også. Hun har knapper i sin.

Anne-Lill sa...

Pappa hadde en sånn også. Han hadde gamle mynter i den.

Du får stikke innom bloggen min, det er en utfordring til deg der ;-)