lørdag, desember 19, 2009

19. desember 09 - stor stue

Kameraet mitt er forlagt i den store flytteprosessen, så jeg har brukt mannens fancy kamera. Bildekvaliteten er deretter, jeg er ingen god speileflekskamerafotograf. Etter en lang fredagskveld er lillestua møblert og hele stua ommøblert. Det var ikke fritt for uenigheter og frustrasjoner underveis, men det gikk utrolig greit når det først løsnet. For det tok litt tid før den gode ideen dukket opp. Etterpå gikk det glatt.


Jeg velger å vise fram en del av stua som er sjelden å se i bloggverdenen, nemlig tvkroken. Den er plassert i den nye delen av stua. TV'n er har vi satt på et gammelt radiokabinett som mannen kjøpte på loppemarked for 50 kroner for minst 15 år siden. Siden har det kun vært i veien, men heldigvis har det ikke blitt kastet. Inne i skapet er det plass til DVD-spiller, Riks-TV og Nintendo Wii, med spill og kontroller og det hele, godt skjult når man lukker dørene. Bordet er egentlig broren min sitt, han har et som er vårt. Det siste året har det stått i en krok på soverommet vårt, men nå fikk det komme fram. På bordet har jeg lagt en gammel heklet brikke (eneste runde duken jeg har) og satt fram hjemmelaget ripslikør. Stolene, også arv/loppis, kan lett flyttes så man ser tv, og med toseteren vi skimter på bildet har vi plass til hele familien.

De neste dagene skal brukes til å få ting til å falle på plass i den nye, store stua vår, og i resten av huset. Møbelflyttingene berørte noen andre rom også. Stua har blitt mer enn 50% større, og vi har fjernet flere møbler enn vi har flyttet inn, så det er blitt romslig og luftig. Vi skal handle inn og pynte til jul også, travle men koselige dager. Jeg gleder meg!

3 kommentarer:

Sulvis sa...

SÅ FINT! <3

linsky sa...

Så fint det ble!
Kult at du blogger TV'n, det er det ikke mange som gjør. Men så er nå din hvit da. ;-)

Sulvis sa...

Sulvis synes de som er så fisefine at de ikke kan blogge TV-en sin, er litt rare. Så det. ;)