tirsdag, november 23, 2010

Framskritt på stua

Det går framover med de siste veggene på stua. Ytterveggen er nå gipset, - og et utall "hull" er tettet med byggeskum. Vi merker det godt i stua at veggen er bedre isolert og "hullene" er tettet, - stua er plutselig mye lunere, og det liker vi veldig godt.


Slik er veggen nå, - gipset og pusset og klar til tapetsering. Det er noe eget med ferdiggipsede vegger, synes jeg. De er så rene etter alt oppussingsrot, og så er det bare tapetsering som gjenstår, man er nesten i mål. 

Vi ble litt i villråde da det viste seg at tapeten vi har på ytterveggene ellers i stua er gått ut fra sortimentet, men nå har vi endelig bestemt oss for et alternativ. Det blir litt venting, men om noen uker (eller kanskje før?) vil jeg tro at nytt, lilla (!) tapet er på plass på veggen. Den siste tømmerveggen har fått et strøk med maling og skal få et eller to til. Legg merke til hullet i tømmerveggen, - ingen tvil om at dette er gjenbruk, og at det forrige huset hadde betraktelig lavere takhøyde enn det nåværende. Jeg tenker en nisse skal få plass der oppe, om noen uker.


Døra skal også males, selvfølgelig, og listverk skal på igjen. Taket skal lektes ned, isoleres og dekkes med smartpanel, slik vi har gjort i resten av 1. etg.


Og gulvet. Vi tror faktisk vi har bestemt oss for hvilken farge vi vil ha på gulvet, - det er ganske utrolig!

3 kommentarer:

Ulla sa...

Gleder meg til å se sluttresultatet! :D
Dere er virkelig flinke!

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Det blir veldig spennende å følge med på oppussingen hos dere! Ser fint ut!!
Hilsen Vilde

Pusterommet sa...

Dere er virkelig flinke! Gleder meg masse til å se det ferdig med tapet og det hele! :)