mandag, august 17, 2009

Mandagstema - maskulin


Maskulin. Det første jeg tenker på når jeg leser ordet maskulin er hankjønn. Altså tenker jeg språk, men det blir det jo ikke gode bilder av. Ergo må jeg finne på noe annet. Løsningen, fotoet, fant jeg på mannens kamera. Menn og gutter i familien har brukt dagen ute i naturen hvor de har plukket blåbær og kantareller, spikket og kost seg. Når små fingre skal lære seg å spikke må man regne med noen små uhell, et sånt ble det i dag og.

Mange synes det er maskulint med sår og arr. Om jeg hører med blant dem er jeg litt usikker på, men at denne lille tommeltotten sitter på et hankjønn, eller maskulin, det er helt sikkert.

Knivskaden på tommelen ble matchet av et ordentlig skrubbsår på haka, så dere kan tro han ser ut!

14 kommentarer:

Malys krok sa...

Å stakkars, nei det er ikke stakkars, det er maskulint. Kanskje han bare syns de er bra å ha det såret, da kan han fortelle kammerater hva han har opplevd og så vise dem resulatet. Det gav iallefall deg et godt bidrag her. Fra Margit.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Kanskje synes poden det er litt tøft, med sår på fingern og haka etter guttetur i naturen? Maskulint iallefall:)

mommer sa...

Uha - han skal da have et maskulint plaster på sit maskuline sår, ikke?
Hilsen Ellen

Fée sa...

Jeg kom på banen en god stund etter at skaden(e) oppsto, men hørte utrolig nok ingenting om plaster. I og med at det var første gang han prøvde den nyervervede spikkekniven sin så tror jeg han var mer stolt av skaden enn noe annet.

AnneKa sa...

:) Skikkelige mannfolk syter ikke, eller.... Bra tolkning av dagens tema.

Sommertid sa...

Jaja..så lenge fingeren fortsatt er der ..og blodet ikke fosset..hva er vel et lite sår ??

Rimkogeren sa...

Indrømmet - Husker en knægt i skoletiden, som mødte frem med et stort elastikbind om det ene håndled. Han havde være oppe i et højt træ, da en gren knækkede....
Underligt, hjemme havde han ikke bindet på....

linsky sa...

Lille tøffingen! :)

The single girl! sa...

Ja, det er nå noe maskulint over litt blod da! En er tøff da! Hehe! Stilig tolkning da!

Siw Aina sa...

Tøft bilde, og annerledes enn de andre innleggene jeg har innom. En morsom og kreativ løsning. Mest imponert er jeg over at han ikke ville ha plaster, plaster er jo kjent for å lege alle sår og smerter hos en viss aldersgruppe ;))

Cathrin sa...

Sår og skader er skikkelig maskulint d ja! Og det er jo klart man ikke kan dekke en slik tøff skade til med et plaster, men vise det fram til alle som vil se!Kjempebra tolkning! :o)

Melusine sa...

Fin løsning til ukens tema!
Sår og skader hører med når barn skal lære å takle livets realiteter :)

Turid sa...

Det er nok mange gutter som syns det er litt tøfft med noen skrubbsår og spesielt et lite kutt fra en kniv. Veldig fin løsning på ukens tema.

Anonym sa...

Det hører med til historien at vi ikke hadde med plaster på sopptur som ovennevnte skade oppsto, dette kan vel heller klandres han far i huset en ønsket om plaster. Tenk å ha med spikkekniver på tur uten å tenke på at man må ha med plaster.
Når det gjelder skrubbsåret på haken var gutten mer lei seg over å ha mistet kjeksen en såret han fikk på haken.
Far i huset