fredag, august 21, 2009

Biblioteket

Det lange hvite huset er langt og smalt og inneholder mange lange, smale ganger. På loftet er det ganger på oversiden av huset, og bad og soverom mot framsiden av huset. Gangen utenfor soverommet vårt og gjesterommet har vi innredet til bibliotek, og nylig kom de siste listene og malingen på plass. Benken under vinduet er akkurat stor nok til at man kan sitte der og lese. Her skal jeg få tak i en ordentlig madrass og jeg skal sy trekk til både den og putene. Jeg tenker lyseblått, ettersom resten av rommet er malt i en lys blå farge (se bildet nederst).


Før jeg tok bilder satte jeg et krus i vinduskarmen. Det illustrerer de mange koppene med te jeg har tenkt å drikke her.


I vinduskarmen la jeg også bøkene jeg leser akkurat nå.

Motstående vegg er ikke ferdig, det er vel ganske tydelig. Bokhyllene skal settes på sokkel, trekkes litt ut fra veggen, og mellom dem skal vi lage et smalt skap til bunader. Jeg gleder meg til også denne veggen blir ferdig, og skal nok sørge for å blogge resultatet når den tid kommer.

7 kommentarer:

HildeSol sa...

Åh, det der er jo bare drømmerommet -bokhyller fra gulv til tak og vindussete. Har sagt det før -du er den eneste som faktisk gir meg lyst på stort hus på landet...

Fée sa...

Takk for komplimentet HildeSol. Du vet du er hjertelig velkommen! Dessverre er dette (foreløpig)det kaldeste rommet i huset, men vi har da andre kroker hvor det også går an å sette seg ned med en bok.

Elisabeth sa...

Åh!! Biblioteksvinduet ditt er sånt som jeg drømmer om. Jeg elsker bøker og jeg elsker å sitte i vinduet. Kombinasjonen er uslåelig.

Kan jeg få flytte inn hos deg? :)

Fée sa...

Såklart Elisabeth, det er bare å komme det! :)

Sulvis sa...

Signerer alle over. <3

Huset på Planen sa...

Enig! Nydelig "benk". Jeg elsker benker. Og benk foran vindu midt i en gigantisk bokhylle må være drømmen.

Anne-Lill sa...

Jeg har vært på besøk og sett det lange hvite huset. Og jeg er helt grønn av misunnelse. Et sånt hus, med et sånt bibliotek vil jeg også ha!