søndag, august 02, 2009

Bøttegrill

Vi er ikke ivrige grillere. Gassgrillen hjemme er brukt en gang så langt i år, dels fordi vi ikke har noen ordentlig sitteplass ute enda, og dels fordi bruk av gassgrill krever at vi må koble fra og dra ut den svære tunge gassflaska fra kjøkkenet. (Det hadde nok vært en fordel å kjøpe en mindre en til bruk ute). Ved det fine sommerstedet ved sjøen har vi et svært monster av en kullgrill, men den er for stor for oss når vi bare skal varme noen pølser for å få i oss noe lettvint. En bøttegrill ble løsningen. Her prøves den ute i hagen, og der står den enda. Kanskje den blir der?


Kyllingfilet i teriyakisaus med sesamfrø.

Servert med ris, salat og hvitløksbrød.

Til dessert delte jeg opp et eple, strødde på sukker, kanel og en klatt smør, pakket det i folie og lot det ligge på grillen mens vi spiste. Etterpå satte jeg dette på bordet med en kakegaffel til hver. Nam!

Ingen kommentarer: