onsdag, september 30, 2009

Mandagstema - Oops!Denne ukes mandagstema er Oops!

Jeg måtte tenke litt på hvordan jeg skulle tolke dette, og har egentlig ikke kommet til noen god løsning. Ikke har jeg hatt noen uhell slik at jeg har knust noe, og ikke har jeg vært uheldig på noe dokumenterbart vis på en stund. Jeg har riktignok glemt jobbnøklene mine ubehagelig ofte i det siste(jeg har behov for å ha med meg nøklene hele tiden når jeg er på jobb), men ettersom jeg alltid glemmer dem så får jeg jo ikke tatt bilde av dem.

Jeg tenkte at jeg kunne vise fram bilder av ullundertøy, ettersom tiden for å bruke sånt plutselig er over oss. Da jeg innså det torsdag morgen i forrige uke tenkte jeg nettopp Oops!, for der sto vi i barnehagen og jeg innså at en liten alv hadde med seg altfor lite klær. Jeg tok noen bilder, men har nå glemt å legge dem over på pc for n'te dag på rad, så nå gir jeg opp.

Jeg har gått i arkivet og funnet et bilde fra en serie jeg tok for noen dager siden. Den eldste skulle få lov til å spise grøten sin selv. Oops! tenkte nok både han og jeg.
Et siste lite Oops!: Jeg har helt glemt å sette en frist, samt trekke mottaker av skjerfet jeg skal gi bort. I tillegg til de som har skrevet kommentar har jeg etpar anonyme deltakere i trekningen. Jeg trekker nå på søndag, den 4. oktober. Join in!

3 kommentarer:

linsky sa...

For et herlig søl! :-)

Småbyliv sa...

Hei! Artig bidrag fra deg, koselig bilde :)

Ruth Synøve sa...

Ha ha... for et morsomt bidrag. Jeg smiler godt her jeg sitter. Bra skrevet, god innlevelse, og for et HERLIG bilde... :)