fredag, september 25, 2009

ABC i ord og bilder: A

I løpet av den tiden jeg har blogget har jeg dumpet borti flere flotte og inspirerende ABC-innlegg. Hun som har initiert dette er Petunia, og nå setter hun i gang en ny runde. Den starter denne uken, og den første bokstaven er selvfølgelig A. Jeg har bestemt meg for å hive meg med. Jeg merker at det er vanskelig å blogge like mye når hverdagen er over en, i sommerferien var det jo så greit. Faste, gitte temaer er kanskje det som skal til for at jeg iallfall skal få til etpar-tre innlegg i uken.

Jeg velger å la bokstaven A stå for arbeidsro(m). Selv om arbeidsrommet vårt (som forøvrig er et halvt rom; den andre halvdelen er gjesterom) fortsatt har litt å gå på i forhold til ryddighet og orden, så er det betraktelig bedre enn det var for noen måneder siden.Pulten har vi kjøpt på finn.no for en billig penge. Jeg har tenkt å gjøre noe med den, bordplata må iallfall fikses, den er stygg. Jeg kunne selvfølgelig male den hvit og sette på noen søte knotter, men jeg må innrømme at jeg begynner å være litt mettet, det kan bli for mye hvitt og. Treverk (med unntak av lutet furu ol) er dessuten fint. Kanskje det kunne være fint å male bare bordplaten? Sjablonger? Kanskje trekke den med en fin voksduk? Mange ideer, jeg vil gjerne ha innspill. :)

Kontorstolen er den gamle gode fra pikerommet. Jeg har visst lovet skolegutten i huset at han skal få den, og har satt øynene på en lekker sak fra IKEA:

Bilde fra ikea.no

Her synes den stygge bordplaten ekstra godt. Bordlampa med den iøynefallende fargen er fra IKEA og ble tryllet fram fra min mors lager da jeg klaget over dårlig leselys på sene høstkvelder. Jeg ser videoforelesninger på pc og noterer og tegner med penner i mange farger. Jeg koser meg! Jeg synes det er kjempemorsomt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

I didn't understand anything but the pics. Good setup.

Kaspara sa...

God morgen, Fee!
Takk for hilsen på bloggen!
Dette hadde jeg gjort om skrivebordet var mitt:

1)Tapetsert bordflaten med en frodig tapet/voksduk og malt understellet.
I mitt hode ser jeg nedre del malt i en nydelig lillatone(ikke for mørk) eller isblått som jeg synes er så vakker farve og kler alle andre farver så godt.

Annet altrnativ for meg, men som nok ikke er noe for deg :
Du synes bordplaten ser slitt og fæl ut. Jeg er litt omvendt der i blant; liker å se ting har levd litt. Så for meg hadde det vært mer aktuelt å beholde bordflaten, men male nedre del.

Stolen du har sett deg ut på Ikea var kjempefin, synes jeg. Siden det er sort/hvit bilde ble jeg litt usikker på farvene på den, men den ser hvit ut i mine øyne.
Lykke til med makeover på skrivebordet og snarlig bursdagsfeiring!
Ha en fin søndag!
Hilsen Kaspara

Fée sa...

Tusen takk for flotte tips Kaspara!
1. Å male i en annen farge enn hvit/variant av hvit hadde faktisk ikke slått meg. Dette må jeg tenke litt på.
2. Bordplaten er litt vannskadet og veldig ujevn enkelte plasser, så den må nok slipes ned, eventuelt byttes ut.

Og bildet av stolen er faktisk ikke sort-hvitt, bildet er hentet fra IKEAs nettside. :)

Me and Miles Canyon sa...

Hei
Her e link t sida æ fant radion æ har så lyst på! Kanskje du ska skaff dæ en sånn en t arbeidsrommet;)

http://www.robertsradio.co.uk/Products/DAB_radios/Revival_DAB_Cath_Kidston/index.htm

Anonym sa...

Morsomt! Det der ligner veldig på et skrivebord vi har hatt selv en gang. Ga det bort, mener jeg å huske, for noen år siden....

Kanskje tilfeldighetene er at det faktisk er det bordet? :)