tirsdag, oktober 26, 2010

Utfordring

Jeg har fylt ut dette kortet i dag og lagt det i lommeboka. Jeg utfordrer deg til å gjøre det samme, om du ikke allerede har gjort det.

Jeg håper selvfølgelig at ingen av oss noen gang får bruk for kortet, men skulle ulykken være ute så bærer hver av oss organer som kan redde opp til 7 menneskeliv. Tenk på det du!

7 kommentarer:

Der solen alltid skinner sa...

Donorkortet mitt har ligget i lommeboka i mange år. Eller akkurat dette har jeg ikke hatt mer enn et par år for det gamle ble så slitt. En veldig god oppfordring fra Det lange hvite huset i dag :)

Unn Gøril sa...

Jeg har aldri tenkt på at det fantes eget donorkort så det bør jeg skaffe meg.
Men jeg har vært veldig tydelig overfor familien hva jeg ønsker, så de trenger ikke tvile hvis situasjonen skulle oppstå.
Ha en flott dag!

Sulvis sa...

Jeg ordnet meg donorkort første gangen jeg dro på min første, egne, ordentlige utenlandstur. Så optimistisk var jeg.

Men nå må jeg jammen bare sjekke at kortet faktisk ligger i pungen min ennå. (Jeg har ikke skiftet mening, men har skiftet lommebok noen ganger de siste årene.)

Sulvis sa...

Joda, det lå der. Det har datomerking 6/6-04, så det kan være forklaringen på hvorfor det var så lurvete. Jeg må nesten fylle ut et nytt - annet navn har jeg fått meg i mellomtiden også. (Selv om man sikkert skjønner hvem det gjelder for, om uhellet skulle være ute.)

Anonym sa...

Supert! Min mann er transplantert og fikk et nytt liv pga at noen sa JA! Synne

det lange hvite huset sa...

Så bra, Synne! Alle burde ha et slikt kort i lommeboka si.

Ida sa...

La ett i lommeboken om fredagen etter jeg gav blod. En god ting å gjøre :)