onsdag, juni 16, 2010

Overganger

Noen dager er litt rare. I dag er en sånn dag. 


For en tid siden valgte jeg å sette en trygg og forutsigbar framtid til side for en stund, og heller satse på noe mer usikkert og lite forutsigbart. Det er en utfordring for meg som helst skal ha ting detaljplanlagt lang tid i forveien, men utrolig nok er jeg ganske avslappet til det hele og tenker som så at det går nok så greit så. Det dukker opp noe. Det ordner seg. I dag var den siste dagen i den ordnede og trygge hverdagen, og jeg fikk en overraskende og svært gledelig avskjedspresang. 


Jeg er veldig glad i orkideer, og lurer på om det var tankelesing som gjorde at akkurat denne ble valget i blomsterbutikken i morges. Hvordan kunne de ellers vite at jeg lenge har hatt lyst til å kjøpe meg en ny?


Den skal stå i vinduskarmen og blomstre i måneder framover, og minne meg på de flotte kollegaene mine som jeg ikke lenger skal drikke hverdagslige kopper kaffe med til prat om alt mulig. Iallfall ikke på en god stund.


Så får vi se da, hvordan det blir når den stunden er over. Finner jeg veien tilbake, eller slår jeg meg til ro et sted underveis på den uforutsigbare veien jeg skal ferdes på framover?

2 kommentarer:

Sulvis sa...

Vemod! Gratulerer med nytt veivalg! Jeg tror det kommer til å gå finfint! Klem fra Sulvis.

HildeSol sa...

Det aller meste pleier å ordne seg -du er tøff som tar sjansen :)