lørdag, mai 01, 2010

Award

For noe som kjennes som intet mindre enn en evighet siden fikk jeg meg litt av en overraskelse da jeg var på et av mine hyppige besøk i Sulvistan, jeg fikk nemlig denne utmerkelsen. Ettersom jeg har observert den hos mange siden jeg fikk den velger jeg å ikke sende den videre til noen spesiell, selv om det er mange som med rette kunne vært mottaker av den.

Betingelsene for å motta prisen er som følger:

*Takke den personen som nominerte

*Kopiere awarden til bloggen sin

*linke til personen som nominerte

*Skrive 7 interessante ting om seg selv

*Nominere 7 bloggere til prisen.


Jeg har altså allerede innrømmet at jeg ikke har tenkt å oppfylle alle betingelsene, og nå skal jeg finne 7 interessante ting om meg selv. Det kan jo bli ehm... interessant.

1. Jeg og mannen min ble ansett som gale da ryktet spredte seg om at vi skulle flytte til og renovere det lange hvite huset.

2. Jeg tar etterutdanning samtidig som jeg er i jobb. Det må såklart gå utover en av delene, og det går mest utover etterutdanningen gitt.

3. Jeg, som selv om jeg syr litt slettes ikke er noen dreven syerske, har tilbudt meg å sy bunad til mannen min. (Kan muligens relateres til adjektiv i pkt 1.)

4. Det gikk under to måneder fra vi bestemte oss for å gifte oss til vi ble gift. Familie og venner ble informert under en uke før den store dagen.

5. Jeg har ikke peiling på seiling.

6. Jeg snakker to språk flytende i tillegg til norsk og kan gjøre meg forstått på et tredje. Skandinaviske språk ikke inkludert.

7. Jeg har god retningssans.

Sånn. Det var, om ikke annet, syv ting om meg.