mandag, mars 02, 2009

Your blog is Fabulous!

Av Sulvis har jeg fått prisen "Your Blog is Fabulous!". Nybegynner og -kommer som jeg er ble jeg først veldig beæret, stolt og glad, for hvem vil vel ikke være Fabulous? Straks etterpå ble jeg litt skjelven, for nå ble jeg jo nødt til å finne noe fornuftig å si om noe konkret. Jeg må nok innrømme at det er lite fabulousness ved min hverdag, så jeg ble ganske glad for at jeg heldigvis slipper å vise fram hva annet fabulous som finnes i mitt liv enn denne bloggen.

Prisen innebærer at man må fortelle fem ting man ikke kan klare seg uten.Sulvis' liste var flott og jeg kjente meg igjen i den, så hvordan skal det så gå når jeg skal finne fem ting som er MINE, som jeg ikke kan klare meg uten? Noen gjenkjennende nikk er bare å finne seg i altså.

1. Familie. Ingen over, ingen ved siden. Ta fra meg alt, men ikke mann og barn. Jeg, som bor i et rikt land i en rik tid klarer ikke å se for meg at det går an å selge et barn for å ha råd til å brødfø de andre. Eller er det sånt man gjør av kjærlighet? La meg nå ikke gå den veien i dag. Det er iallfall hevet over enhver tvil at uten min aller kjæreste mann og våre to, søte små, ville Fée vært mer heks enn fe.

2. Dyr. Katten min er allerede presentert i denne bloggen. I tillegg bebos det lange hvite huset av en hund. Disse er to av mange dyr i rekken som har vært del av vår familie. Uten dyrene hadde det vært tomt. Veldig tomt.

3. Fritt utsyn mot vann. Dette høres kanskje noe merkelig ut og må forklares. Det er ikke til å komme fra at jeg trives best med å bo høyt og fritt, med en god utsikt som inkluderer vann. Å ha skogen i ryggen er ingen ulempe.

4. Bøker. Som oftest leser jeg minst en bok, selv om jeg opplever lange tørkeperioder. Jeg har vært innom de fleste sjangre og har elsket alt fra Margit Sandemo til krim til fantasy til klassikere. Nå for tiden leser jeg nyere litteratur på norsk, og gjerne også av norske forfattere, for første gang på mange, mange år.

5. Te. Jeg liker å prøve nye varianter, men faller alltid tilbake til Earl Grey, han er god å ha. For ikke så lenge siden meldte jeg meg inn i Teklubben, et medlemsskap der anbefales på det varmeste. Annenhver måned kommer et lite utvalg løsvektte i poser små nok til at man faktisk rekker å bruke opp dem før neste forsendelse kommer. Man må tross alt ikke glemme at i tillegg til disse her så har man jo et godt tesortiment allerede.

___

Så er det tid for å sende prisen videre. Jeg velger meg HildeSol, som er minst like glad i te som jeg, og Linsky, som har dagens vakreste tulipaner! Your blogs are fabulous!

2 kommentarer:

HildeSol sa...

Takker og neier :)

linsky sa...

Åh, tusen takk!! Jeg så ikke dette før nå, jeg. Typisk meg.. Nå har jeg en liten jobb å gjøre ja. Hihi. :-D