mandag, mars 16, 2009

Mandagstema: FritidDagens tema er fritid. Etter å ha strevet med dynamisk i begrepsuka er dette virkelig som fritid å regne.

Fritid kan være så mangt. Fritid kan være den tiden man ikke er på jobb. Det kan være den tiden man ikke er hjemme, eller det kan være når man er hjemme alene. Viktigst av alt tror jeg at fritid er den tiden man bruker på aktiviteter man har lyst til å drive med, som man får tilført energi av. Det kan være å løpe en tur i skogen, eller kanskje gå? Det kan være å dra på hytta en tur, eller det kan rett og slett være å sette seg i sofaen med ei god bok og en varm kopp te. Det kan også være å spille uno sammen med ungene og legge fra seg tanken på alt som skulle vært gjort.


Dette bildet representerer litt av alt. Det var vakkert vær, jeg gikk på ski opp til hytta, fikk varme i ovnen, og etter en stund kunne jeg sette meg ned med noen brødskiver og en kopp te. Sola skinte inn gjennom vinduet, jeg leste gode bøker, og på ettermiddagen kom resten av familien opp og vi spilte forskjellige spill resten av kvelden. En herlig dag vi ønsker oss flere av.

4 kommentarer:

Line sa...

Fin tolkning.
Koselig bilde:0)

Evami sa...

Illustrerende bilde på ord som jeg er så enig i:) Ha ei flott uke:)

Sommertid sa...

Så sannelig er det ikke...fint bilde som sa mye der ja..og slike stunder alene...og sammen med familie er såå givende og oppløftende..man får ny energi..det trenger man i den her travle verdenen vi lever i. Ha en forts fin uke.

viola sa...

Jeg får bare sånn hyttelengsel etter denne bloggrunden! :) Ja, hva er bedre enn en god matpakke når en kommer opp til hytta!! :)
Flott innlegg.