For lenge siden lanserte Sulvis en
middagsuke. Utfordringen var som følger:
Regelen er: Lag middag, ta bilde(r), skriv noen ord om maten. Aller helst skulle det vel være noe fra fryseren også. Vel, kanskje klarer jeg iallfall etpar middagsukeinnlegg denne uken:
Jeg fant etpar høns i fryseren som jeg kokte sammen med det jeg hadde av rotfrukter.
Kokte høns.
God hønsekraft.
Middagen i dag ble nykokt hønsekjøtt servert
med restene fra i går: potetsalat, brokkoli,
og en soppsaus fra Toro med litt hønsekraft i.
Etter middag tok jeg resten av løken,
noen halvdårlige tomater
og annet småtteri,
fylte på med kraft
og kokte en tomatsaus.
I morgen har jeg tenkt å lage lasagne.
2 kommentarer:
Neida, det måtte ikke være fra fryseren; det var bare jeg som måtte det pga. full fryser. :D
Jeg må jeg og, jaktsesongen nærmer seg.
Legg inn en kommentar