mandag, april 09, 2012

Klar for våren

Påsken nærmer seg slutten. Og det har vært en fin påske, selv om det har lavet ned og ikke akkurat lignet på den våren vi fikk smaken på for noen uker siden. "Blomstene må nok sove litt lenger" konkluderte sønnen, og jeg sa meg enig mens jeg krysset fingrene for at rosebuskene, som overlevde å gå fra blomstring til -20 i desember, overlever dette også.

Etter å ha strikket mange kopptuer gikk jeg over til å hekle grytekluter i glade farger.
Langfredag dro vi på hytta. Det ble en tradisjonell påskehyttetur med enkel mat, kortspill, lesing av bøker, og spilling av gamle brettspill. Denne påsken pensjonerte vi Millionær Junior til fordel for originalen.


Gutteslampene syntes å ta spillet ganske fort, og det tok ikke lang tid før de var eiendomskonger begge to, helt blottet for omtanke for sine etterhvert akk så fattige foreldre.

Det som er EKSTRA fint med hytta, er at den er uten tv, og uten mobildekning (bortsett fra et punkt to meter over bakken midt bak uthuset, og et punkt ute på verandaen, men det siste kun hvis jeg står på en spesiell måte). Fine dager med tid til hverandre. Ingen skiturer, hver gang vi tenkte tanken begynte det å lave ned.

Nå er vi heime igjen. Noen maler uthus før de drar på kino, og noen blir hjemme for å lage middag. I dag skal vi spise en deilig lammegryte smakssatt med Snøfrisk. Oppskriften er lett googlebar.

Og i morgen begynner hverdagen igjen!

Blogget fra iPhone.

1 kommentar:

www.sulvis.com sa...

En kommentar til verdens fineste blogger! God helg!