søndag, juni 15, 2014

Test

Det er sommer og om bare et par dager betyr det bedre tid. Jeg har fått hint om at det kunne vært fint med litt aktivitet her igjen, så da kan man vel prøve på det. 


Vi har laget ny uteplass nå i vår, og den ble innviet med rabarbrasuppe. Det er virkelig en gullskatt. Den smaker barndommens glade sommerdager ved farmors kjøkkenbord når den er varm, når den er iskald er den frisk og minst like god, og med en klatt vaniljeis oppi så smaker den himmelsk! På toppen av alt er den kjempeenkel og nesten gratis å lage, vel å merke om en har rabarbra. Oppskrifter finnes i fleng, det er bare å Google. 

Jeg klarte å berge unna en liter som jeg hev i fryseren, og så håper jeg at jeg får høstet minst en gang til i løpet av sommeren. 

1 kommentar:

Sulvis sa...

Jeg laget rabarbrapai forleden, med kjøpte rabarbra. Egne rabarbra vil visst ikke vokse noe særlig. Kanskje jeg må plante dem et annet sted!? Tips?