søndag, oktober 07, 2012

Spørsmål

I løpet av sommeren har jeg fått noen (tre!) spørsmål i kommentarfeltet på bloggen. Jeg har vært skammelig dårlig til å svare, men tenkt mye på det, det har jeg. I mac-kaos her i sommer mistet jeg noen bilder, og de  bildene jeg skulle bruke til å svare på disse spørsmålene er selvfølgelig borte.

En kjapp oppsummering, har du stilt dette spørsmålet og lurer fortsatt på svaret, så legg inn en ny kommentar eller send meg en epost på detlangehvitehuset (a) gmail . com

1) Feierstige på tretak: Dette ble kjøpt ferdig hos lokal forhandler. Hvis du som spurte etter dette fortsatt er ute etter svar, så send meg en epost og jeg skal igjen jage mannen ut i garasjen for å finne den ene biten vi har igjen, hvor navn og nummer står.

2) Tapet i stua: Beklager, jeg husker ikke hvor denne var fra. Jeg husker hvor vi kjøpte den, og at vi fant tapeten i ei tykk bok fra en kjent leverandør. Men hvilken?

3) Jordbærtopping på cupcakes: Laget fra pose kjøpt på Obs! Dr Oetker kakemousse med jordbærsmak, eller noe sånt. Ikke verdt bryet, den ser fin ut men smaker ikke godt. Vi skrapet av pynten før vi spiste muffinsen.

Nå skal jeg bake kaker til ettermiddagens bursdagsselskap!

Ingen kommentarer: